back

Геннадій Поляк зустрівся з активною молоддю району

27 червня 2019

З нагоди прийдешнього Дня молоді, який відзначатимуть у неділю, 30 червня, сьогодні у райдержадміністрації відбулася зустріч керівництва району з представниками активної молоді Ріпкинського району.

Участь у заході взяли голова райдержадміністрації Геннадій Поляк, голова районної ради Роман Шупель та заступник голови РДА Світлана Тризна.

- Своїм наполегливим навчанням, старанною працею, спортивними досягненнями ви робите значний внесок у розвиток Ріпкинщини. Вам - активним, спортивним та творчим молодим людям - творити майбутнє нашого району, змінювати на краще долю нашої країни. Бажаю докласти всіх зусиль, щоб своєю творчою енергією, наполегливою працею, знаннями втілити в життя все, чого прагне ваш розум, та будувати майбутнє як своє, так і Ріпкинського району та нашої України, - зазначив голова РДА Геннадій Поляк, вітаючи молодь зі святом, та вручив Почесні грамоти районної державної адміністрації.

У невимушеному спілкуванні йшлося про розвиток молодіжної політики в районі.

У районі активно функціонують такі молодіжні громадські організації як Ріпкинська районна молодіжна організація «Співдружність і партнерство активної молоді» (СПАМ), мета якої культурна, освітня діяльність, об’єднання «ТЕМП» (талановите ерудоване молоде покоління), діяльність якого направлена на формування соціального досвіду особистості та її творчої реалізації та Ріпкинська районна рада старшокласників, члени якої беруть участь у прийнятті рішень на всіх рівнях для формування громадської відповідальності та поваги до демократичних принципів.

Молодіжний актив району входить до складу Громадської ради при районній державній адміністрації.

З метою створення системи всебічної підтримки громадянської активності молоді, спрямованої на самовизначення і самореалізацію, формування необхідних для цього правових, гуманітарних та економічних передумов, надання соціальних гарантій, в районі діє Програма «Молодь Ріпкинщини» на 2016-2020 роки. Одним із напрямків Програми є національно-патріотичне виховання молоді. Розпорядженням голови районної державної адміністрації створена Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Представники молоді займаються активною волонтерською діяльністю щодо надання допомоги військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО, є активними учасниками всіх районних та обласних заходів.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня молоді Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

КОВАЛЕНКА Дмитра Володимировича, головного спеціаліста відділу забезпечення наповнення бюджету №2 фінансово-економічного управління Головного управління ПФУ в Чернігівській області;

КОТ-БЕРЕСТ Наталію Віталіївну, члена виконавчого комітету, інспектора з обліку та бронювання Добрянської селищної ради;

ХОМЕНКА Дмитра Віталійовича, військовослужбовця ДПСУ ВПС «Добрянка»;

ШИРАЙ Альону Миколаївну, художнього керівника районного будинку культури.












Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації
за інформацією відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації