back

Відбулася двадцять перша сесія районної ради

04 червня 2019

Сьогодні, 4 червня, відбулося пленарне засідання 21-ої сесії районної ради сьомого скликання.

На початку сесії депутати розглянули заяву депутата районної ради Віктора Мельниченка, щодо підвищення розміру орендної плати за земельні ділянки орендарями до 10% від нормативної грошової оцінки землі. Голова РДА Геннадій Поляк та голова районної ради Роман Шупель запропонували скликати нараду за участю орендарів, сільських та селищних голів, депутатів для обговорення даного питання та прийняття спільного рішення. Присутні підтримали дану пропозицію.

Далі народні обранці заслухали та прийняли до відома інформацію керівника Чернігівської місцевої прокуратури Сергія Розинка про результати діяльності Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури на території району.

Також депутати прийняли рішення про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року, затвердили статут комунального некомерційного підприємства "Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Ріпкинської районної ради, штатний розпис комунальної установи "Ріпкинський інклюзивно-ресурсний центр" Ріпкинської районної ради Чернігівської області.

Народні обранці внесли зміни до районної Програми організаційного забезпечення діяльності управління соціального захисту населення Ріпкинської райдержадміністрації на 2019-2020 роки та прийняли Програму фінансового забезпечення виконання Ріпкинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих їй Ріпкинською районною радою на 2019 рік.

Голова райдержадміністрації Геннадій Поляк, коментуючи результати пленарного засідання, відзначив важливість порушених на сесії питань та прийнятих рішень.


















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації