back

Світлана Тризна побувала у дошкільному навчальному закладі «Колосок» у Ріпках

04 червня 2019

Протягом 29-31 травня на Ріпкинщині у дошкільних навчальних закладах відбулися святкові заходи з нагоди прощання вихованців із садочками, так звані "випускні вечори". В районі функціонує 7 дошкільних навчальних закладів, в яких навчається і виховується більше 370 дошкільнят.

Цьогоріч у Ріпкинському районі майже сто дітей прощалися дитячими закладами, аби піти у перший клас Нової української школи. Всього ж заклади загальної середньої освіти району очікують у новому навчальному році більше 150 першокласників.

Заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна відвідала святковий захід дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 2 «Колосок» у Ріпках та привітала маленьких випускників - майбутніх першокласників, їх батьків, вихователів.

Яскрава і урочиста сцена, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувалися до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. Бо це ж перший випускний у їхньому житті.

- Попереду у майбутніх першокласників випускників та їхніх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі діточки, а батькам – терпіння. Дякую батькам та усім працівникам закладу, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо щирих, розумних, а найголовніше здорових дітей, - зазначила Світлана Тризна та вручила почесні відзнаки.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Подяку голови облдержадміністрації оголошено:

ПОПЕЛ Аллі Борисівні, вихователю Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 2 «Колосок» Ріпкинської селищної ради.

За сумлінну працю на ниві дошкільного виховання, високі досягнення в освітньому процесі та професійні здобутки Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

колективу Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 2 «Колосок» Ріпкинської селищної ради.




















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації