back

У Ріпках відбувся національно-патріотичний захід «Я-патріот»

30 травня 2019

У Ріпках на стадіоні «Колос» сьогодні, 30 травня, відбувся районний етап обласних національно-патріотичних змагань «Я-патріот».

Участь у змаганнях взяли 8 команд старшокласників закладів загальної середньої освіти району - Вербицької, Великозліївської, Замглайської, Любецької, Новоукраїнської, Новояриловицької ЗОШ I-III ступенів, Ріпкинської ЗОШ I-III ступенів №2 та Ріпкинської гімназії імені Софії Русової.

Учасників заходу вітали начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Леонід Багмут, учасник антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях, командир в/ч А7332 Петро Башев та головний суддя змагань, голова громадської організації "Ріпкинська місцева (районна) організація "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос" Микола Голік.

Маючи на меті залучення учнів району до занять фізичною культурою і спортом, пропаганду здорового способу життя, визначення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби в Збройних Силах України та виховання її у дусі патріотизму і любові до Батьківщини, програма військово-патріотичних змагань передбачала підтягування на перекладині, біг на дистанції 100 та 1000 метрів, метання гранати на дальність та стрільбу з гвинтівки.

За результатами змагань перше командне місце посіла Ріпкинська гімназія імені Софії Русової, другими стали - команда Ріпикнської ЗОШ I-III ступенів №2, третє місце зайняла команда Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За результатами змагань збірна району представлятиме Ріпкинщину на обласних змаганнях «Я-патріот» у вересні 2019 року.


















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації