back

Підсумкове свято Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості «На крилах творчості»

28 травня 2019

Днями вихованці та педагоги Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості продемонстрували на творчому звіті свої напрацювання та здобутки 2018 - 2019 навчального року.

На свято до талановитої молоді завітали заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

- Ріпкинський районний Центр дитячої та юнацької творчості дбайливо плекає юні таланти, гордістю району є те, що вихованці є учасниками, лауреатами, переможцями багатьох конкурсів різних рівнів. Дитячі колективи Центру - незмінні учасники усіх районних заходів, - наголосила заступник голови РДА Світлана Тризна. Вона подякувала дітям та педагогам за наполегливість, працьовитість, творчу фантазію, ентузіазм та вручила подарунки.

Під час святкового концерту колективи закладу продемонстрували глядачам свої творчі надбання.

До уваги всіх охочих у приміщенні Центру представлена виставка робіт вихованців.

Учасники святкового дійства дивували своїм талантом, майстерністю, професіоналізмом. Усі серйозно готувалися, адже успіх кожного колективу – це спільне досягнення творчих керівників, вихованців та батьків.






















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації