back

Геннядій Поляк взяв участь у пленумі ради районної організації ветеранів Ріпкинщини

29 травня 2019

У Ріпках сьогодні, 29 травня, відбувся п'ятий пленум ради Ріпкинської районної організації ветеранів України.

Участь у роботі пленуму взяли голова райдержадміністрації Геннадій Поляк, заступник голови РДА Світлана Тризна, керівники медичних закладів та соціальних служб району.

- Райдержадміністрація, як і інші органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, докладають максимум зусиль, щоб всебічно і постійно підтримувати наших ветеранів. Хочу особисто подякувати вам за ту важливу роботу, яку ви проводите, за активну участь у вирішенні завдань щодо соціальної допомоги ветеранам та вагомий внесок у патріотичне виховання молоді,- зазначив голова райдержадміністрації Геннадій Поляк, звертаючись до голів районної та первинних ветеранських організацій.

Згідно з порядком денним, учасники пленуму підбили підсумки своєї діяльності, обговорили питання виборів у первинних ветеранських організаціях, організації звітно-виборчої конференції районної організації ветеранів України, окреслили напрями роботи на майбутнє та провели вибори в.о. голови районної організації ветеранів.

Серед головних питань, які цікавили учасників, – реформування медичної галузі щодо підвищення ефективності медобслуговування ветеранів, пенсійне забезпечення, призначення субсидій, про що детально розповіли фахівці, присутні на заході.

В.о. голови Ріпкинської районної організації ветеранів України на період до звітно-виборчої конференції, обрано Олександра Голіка, голову Ріпкинської районної організації Чернігівського обласного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля.
























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації