back

Голова РДА Геннадій Поляк з робочим візитом побував у Замглаї

13 травня 2019

Голова Ріпкинської райдержадміністрації Геннадій Поляк, сьогодні, 13 травня, відвідав Замглайську громаду. На початку свого візиту поспілкувався з активом селища щодо перспектив соціально-економічного розвитку території, ознайомився із планами на найближчий період.

Під час розмови Геннадій Поляк акцентував увагу на реформах освіти, медицини та наголосив на перевагах об’єднання в територіальну громаду.

- Зараз тривають тендерні процедури по закупівлі шкільного автобуса. Прийнято рішення виділити цей автобус для Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На придбання виділено 1 мільйон 850 тисяч гривень,- зазначив голова райдержадміністрації Геннадій Поляк.

Керівник району вручив замглайському селищному голові Олександру Красківському Почесну грамоту Чернігівської обласної державної адміністрації за сумлінну працю в і'мя незалежної України.

Також голова РДА відвідав місцевий фельдшерсько-акушерський пункт, школу та дитячий садочок, ознайомився з роботою та нагальними потребами цих закладів.

Цьогоріч на капітальний ремонт Замглайського фельдшерсько-акушерського пункту виділено субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток - 270 тисяч гривень та 22,7 тисячі гривень співфінансування з районного бюджету. Також для закладу з держбюджету виділено субвенції на соціально-економічний розвиток 140 тисяч гривень на придбання медичного обладнання та меблів, з районного - 4,2 тисячі гривень. Наразі тривають тендерні процедури.

На капітальний ремонт приміщення Замглайської загальноосвітньої школи І-III ступенів виділено субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток теріторії - 1 мільйон 370,1 тисячі гривень та з районного бюджету 42,6 тисячі гривень. Наразі проводяться роботи по заміні вікон та дверей закладу.


























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації