back

Геннадій Поляк відвідав наметове містечко гри "Сокіл" (Джура)

11 травня 2019

На Ріпкинщині стартував районний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура), який в районі проводиться вже четвертий рік поспіль.

Наметове містечко гри "Сокіл" (Джура) розташувалося у селі Задеріївка на території колишньої загальноосвітньої школи.

56 юних джур з 7 роїв упродовж трьох днів змагатимуться за право представляти Ріпкинщину на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Сьогодні, 11 травня, голова райдержадміністрації Геннадій Поляк побував у наметовому містечку джур, оглянув таборування команд, поспілкувався з організаторами та учасниками.

Геннадій Поляк зазначив, що такі заходи необхідні, адже це - патріотичне виховання учнівської молоді, набуття військових навичок, пропаганда здорового способу життя і головне, що гра подобається дітям.

Загалом учасникам підготували близько 10 видів змагань, екскурсію до відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону, показ патріотичного фільму та відпочинок на етно-дискотеках. Вже вчора юні джури довели першість у змаганнях "Впоряд", "Стрільба", "Штовхання гирі", "Перетягування линви".

Юнацька гра триватиме до 12 травня.


















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації