back

Голова райдержадміністрації Геннадій Поляк взяв участь у меморіальних заходах у Неданчичах та Мисах

08 травня 2019

У Неданчичах сьогодні, 8 травня, вшановують величний подвиг воїнів-захисників, які 74 роки тому здобули перемогу у Другій світовій війні.

До заходу долучилися голова Ріпкинської райдержадміністрації Геннадій Поляк, заступник голови РДА Світлана Тризна та голова районної організації ветеранів України Ірина Вольська-Баскевич.

- Низький уклін, вічна пам'ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни. Складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми пишаємося нашими захисниками, які нині відстоюють незалежність України у боротьбі з агресором. Зі святом вас дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Бажаю міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Нехай не болять ваші рани. Нехай у родинах панує злагода і спокій, оселі наповняться достатком, а в Україні запанує мир, - зазначив Геннадій Поляк.

Дякуючи ветеранам за перемогу, голова РДА Геннадій Поляк вручив учаснику двох воєн: радянсько-фінської та Другої світової - Олександру Івановичу Байдаку та учаснику бойових дій Другої світової війни, бійцю партизанського загону ім. Коцюбинського з’єднання Таранущенка Івану Йосиповичу Швецю матеріальну допомогу, квіти та листівки «З Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

Представники органів влади, ветерани Другої світової, учасники АТО, громадськість поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам.

Під час заходу голова райдержадміністрації Геннадій Поляк поспілкувався з жителями громади щодо нагальних питань та запевнив, що влада докладатиме всіх зусиль до їх розв'язання.





















Цього дня голова райдержадміністрації Геннадій Поляк разом із своїм заступником Світланою Тризною взяли участь у тематичних заходах до Дня пам’яті та примирення у селі Миси Губицької сільської ради.

Керівники поклали квіти до меморіалу загиблим при форсуванні Дніпра воїнам-визволителям, де у Братській могилі поховано 18 радянських воїнів.














Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації