back

Виконання бюджету району за підсумками І кварталу 2019 року

24 квітня 2019

Виконання бюджету району за підсумками І кварталу 2019 року проаналізували вчора, 23 квітня, на розширеному засіданні колегії райдержадміністрації, яке провів голова РДА Геннадій Поляк за участю голови районної ради Романа Шупеля.

— Наповнення місцевих бюджетів, вишукування додаткових джерел надходжень до місцевих бюджетів - це наше завдання. Ми повинні дотримуватися жорсткої економії бюджетних коштів, вживати заходів щодо посилення фінансово-бюджетної дисципліни та забезпечити ефективне використання коштів задля підвищення добробуту жителів району, — зазначив голова Ріпкинської РДА Генадій Поляк.

Як доповіла начальник фінансового управління РДА Ірина Мельниченко, у районі упродовж січня – березня 2019 року до бюджетів усіх рівнів мобілізовано 69,6 мільйона гривень. Зокрема доходи місцевих бюджетів (без врахування міжбюджетних трансфертів) склали 25,2 мільйона гривень (з них загального фонду - 24,2 мільйона гривень, спеціального – 978,9 тисячі гривень).

Бюджетні призначення загального фонду виконані на 180 %, понад заплановані обсяги надійшло 5,1 мільйона гривень. Бюджетні призначення спеціального фонду забезпечено на 110,1 %, внаслідок чого до бюджету додатково отримано 90,1 тисячі гривень.

Забезпечено виконання бюджетних призначень по всім місцевим бюджетам району.

Офіційних трансфертів з бюджетів усіх рівнів до загального фонду району надійшло 44,4 мільйона гривень.

На видатки загального фонду зведеного бюджету району за І квартал 2019 року спрямовано 60,3 мільйона гривень, що становить 74,9 % до плану з урахуванням змін звітного періоду. Видатки спеціального фонду – 1,2 мільйона гривень або 12,3 % до бюджетних призначень. Зокрема на соціальний захист спрямовано 26,9 мільйона гривень, на освіту — 17,6 мільйона, на охорону здоров’я — 5,1 мільйона, на культуру і мистецтво — 1,6 мільйона.












Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації