back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

10 квітня 2019

Голова райдержадміністрації Геннадій Поляк сьогодні, 10 квітня, провів нараду з керівниками силових структур щодо ситуації в районі.

Геннадій Поляк розпочав нараду з питання про здійснення заходів щодо пожежної безпеки на території району. Голова РДА наголосив на тому, що з метою попередження та профілактики виникнення вогненебезпечних ситуацій у весняно-літній період під час випалювання населенням сухої трави необхідно розробити дієвий план та розпочати роботу вже зараз з перспективою на наступний рік.

У продовження наради керівники поінформували про заходи, здійснені протягом тижня.

За інформацією начальника Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолія Криси протягом тижня в районі відбулось 23 пожежі 3 житлові та 3 нежитлові будинки, 10 господарських будівель, вигоріло близько 100 га сухої порослі. Підрозділом в засобах масової інформації та з населенням проводиться роз’яснювальна робота щодо застереження від випалювання сухої трави у весняно-літній період. На даний час відділу УДСНС надана допомога паливно-мастильними матеріалами Даницькою та Сиберізькою сільськими радами. Проте, існує потреба у поповненні запасів паливно-мастильних матеріалів. Керівник служби порятунку звернув увагу на необхідності вирішення питання щодо обладнання місць масового відпочинку рятувальними постами, особливо на Голубих озерах в с. Олешня.

У плановому режимі працює Ріпкинський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Т.в.о. військового комісара Ріпкинського РТЦК та СП Олександр Іолкін поінформував про роботу щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом. На даний час проводиться активна робота щодо проведення призову громадян на строкову військову службу з метою якісного виконання завдання, визначеного Указом Президента.

На закінчення наради присутні обговорили шляхи вирішення поточних питань, зокрема стосовно впорядкування місць масового відпочинку людей з метою дотримання належного санітарного стану, залучення працівників, які б здійснювали рятувальні роботи, забезпечення правопорядку. Голова РДА Геннадій Поляк надав рекомендації та доручення.












За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації