back

Відбулося друге засідання новообраної Громадської ради при РДА

05 квітня 2019

Аби визначитися, як будуть працювати протягом 2019-2020 років, громадські активісти новообраної Громадської ради при райдержадміністрації зібралися на своє друге засідання сьогодні, 5 квітня.

У роботі засідання взяла участь заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна.

З 7 осіб, які увійшли до складу Громадської ради, на засіданні були присутні 6, з поважних причин відсутня 1 особа.

Всі заплановані питання порядку денного засідання Громадської ради розглянуті. Зокрема, одноголосно прийнято Положення Громадської ради при РДА, затверджено Регламент та бланк Громадської ради при райдержадміністрації.

Громадські активісти обговорили план роботи консультативно-дорадчого органу на 2019 рік, зокрема визначилися із питаннями, які розглядатимуть на наступному засіданні.

Заступник голови РДА Світлана Тризна запропонувала представникам громадськості вносити cвої пропозиції щодо проведення в районі Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Також в ході засідання учасники засідання Громадської ради при Ріпкинській районній державній адміністрації ознайомилися з Планом заходів на 2019 рік щодо реалізації в Ріпкинському районі Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки, вирішили активно долучитися до щорічної акції з благоусторою та озеленення "За чисте довкілля" та всеукраїнського місячника "Спорт для всіх - спільна турбота".

Наступне засідання Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації орієнтовно заплановано провести 29 травня 2019 року.








Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації