back

Голова РДА Геннадій Поляк зустрівся з представниками громадськості

05 квітня 2019

Голова райдержадміністрації Геннадій Поляк сьогодні, 5 квітня, зустрівся з представниками Громадської ради при Ріпкинській РДА каденції 2019-2020 років.

Участь у зустрічі взяла заступник голови РДА Світлана Тризна.

Громадська рада при Ріпкинській райдержадміністрації – консультативно-дорадчий орган, склад якої затверджено розпорядженням в.о. голови райдержадміністрації 22 березня 2019 року, бере активну участь у життєдіяльності Ріпкинського району, відстоюючи інтереси жителів у всіх процесах.

Громадські активісти ознайомили Геннадія Поляка з основними напрямками діяльності інститутів громадянського суспільства, які вони представляють, навели приклади дієвої участі громадськості у вирішенні нагальних питань життєдіяльності Ріпкинського району.

Голова РДА Геннадій Поляк представив своє бачення взаємодії районної влади з представниками громадянських інституцій та висловив сподівання, що і в подальшому співпраця Громадської ради з районною владою буде конструктивною та дієвою.

- Я, як голова райдержадміністрації, та адміністрація в цілому відкриті до спілкування з представниками громадськості незалежно від присутності у складі Громадської ради, а також для пропозицій громадськості щодо налагодження діалогу влади та громадськості. Впевнений, що спільними зусиллями ми вирішуватимемо проблеми, які турбують громадськість Ріпкинщини. Сподіваюся на конструктивний діалог, дискусію, в ході якої ми знаходитимемо спільну мову, порозуміння та прийматимемо правильні рішення, - зазначив Геннадій Поляк.

Також Геннадій Поляк відповів на ряд запитань представників громадськості стосовно співпраці влади з громадянськими інституціями та вирішення проблемних питань.

 









 

 

 

 


Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації