back

Відтепер голова Ріпкинської РДА - Геннадій Поляк

25 березня 2019

Очільник Чернігівської області Олександр Мисник сьогодні, 25 березня, представив голову Ріпкинської райдержадміністрації Геннадія Поляка активу району.

Розпорядженням Президента України від 22 березня 2019 року №35/2019-рп Геннадія Поляка призначено головою Ріпкинської районної державної адміністрації Чернігівської області.

Голова Чернігівської ОДА вручив новопризначеному керівнику району посвідчення та висловив переконання, що під його чітким керівництвом, спільними зусиллями влади та громади Ріпкинщина динамічно розвиватиметься.

Олександр Мисник зазначив, що за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку районів та міст обласного підпорядкування за 2018 рік Ріпкинський район займає друге місце. В усіх регіонах одними із основних напрямків роботи - підвищення економіки та інвестиційної привабливості. І в Ріпкинському районі є над чим працювати. Але головним завданям для нового очільника РДА – соціальний захист та підвищення якості життя людей, які проживають на Ріпкинщині.

У своїй промові голова Чернігівської ОДА звернув увагу на питання децентралізації, медичні та освітянські реформи.

Олександр Мисник закликав громаду підтримати нового керівника та побажав йому успіхів, мудрості й виваженості на цій відповідальній посаді.

У свою чергу, Геннадій Поляк подякував Президенту України, Прем’єр-міністру України та очільнику Чернігівської облдержадміністрації Олександру Миснику за високу довіру та запевнив присутніх у своїй готовності докласти максимум зусиль задля виконання доручень, які будуть ставитися Главою держави України, Урядом та обласною державною адміністрацією.

- Я добре розумію вимоги часу та покладену на мене відповідальність. Готовий робити все, що від мене залежить, задля розвитку району. Докладу максимум зусиль для успішної та злагодженої роботи всіх гілок влади заради майбутнього Ріпкинщини. Я поважаю думку громади, завжди відкритий до співпраці та спілкування з усіма людьми, - зазначив Геннадій Поляк.

Довідково. Геннадій Поляк народився 25 червня 1972 року у с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області.

Після закінчення Інституту Прикордонних військ України з 1990 по 2007 роки служив у Державній прикордонній службі України, зокрема, і у Ріпкинському районі.

Безпартійний. З 2007 по 2013 роки обіймав посаду голови Правління закритого акціонерного товариства "Насіння Чернігівщини".

З листопада 2013 по березень 2019 року очолював Державне підприємство Дослідне господарство "Чернігівське" Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України.


















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації