back

Олександр Андрушко взяв участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

22 березня 2019

На Ріпкинщині стартувала Всеукраїнська акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках».

15 тисяч саджанців сосново-березового лісу на ділянці 2,6 гектара посадили сьогодні, 22 березня, на території Олешнянського лісництва ДП "Добрянське лісове господарство".

До участі в акції лісівників долучилися перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Андрушко, представники виконавчої влади та місцевого самоврядування області та району, Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, рятувальники, школярі Добрянського учнівського лісництва та вихованці Чернігівської обласної станції юних натуралістів.

-  Насадження лісів, озеленення є важливою і потрібною справою. Відрадно, що з кожним роком ця акція стає масштабнішою та охоплює все більше людей. Приємно, що молодь цікавиться цією справою та бере активну участь у залісненні. Адже це майбутнє нашого Ріпкинського краю та всієї держави. Впевнений, що посаджені деревця неодмінно приживуться, перетворяться у молодий ліс, який приноситиме користь людям не один десяток років,  - зазначив Олександр Андрушко.

За словами директора ДП «Добрянське лісове господарство» Івана Горохівського, цієї весни на Ріпкинщині  планують засадити лісом майже 200 гектарів. В області ж лісівники відвели під насадження близько 2,4 тисячі гектарів. 

На початку заходу головний лісничий ДП «Добрянське лісове господарство» Денис Землянко провів інструктаж та показав як працювати з мечем Колосова.

Не зважаючи на мінливі погодні умови, усі учасники працювали сумлінно, із задоволенням та наостанок дякували організаторам за можливість долучитися до цієї корисної справи - примноження зелених скарбів України, адже спільне завдання кожного громадянина  – зберегти й примножити природні багатства рідної Землі.




















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації