back

Чергове засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

21 березня 2019

У Ріпкинській районній бібліотеці для дорослих сьогодні, 20 березня, відбулося чергове засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Відкрила засідання координаційної ради заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, яка наголосила, на тому, що державна політика в сфері національно-патріотичного виховання є пріоритетною та особливо актуальна в умовах сьогодення.

Роботу бібліотек району в напрямку національно-патріотичного виховання молоді членам координаційної ради презентували директор районної бібліотеки для дорослих Наталія Лук'яшко та директор районної бібліотеки для дітей Людмила Хрол.

Вони зазначили, що, одним з головних напрямків соціокультурної діяльності бібліотек району є робота по формуванню у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові до України, свого рідного краю, пошани до видатних вітчизняних історичних діячів, готовності до виконання громадянських та конституційних обов'язків.

По другому питанню, щодо організації та проведення районного етапу Всеукраїнської, дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») доповідала провідний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Марина Пономаренко, яка повідомила про підготовку до проведення районного етапу гри, про команди, які будуть приймати участь, їх віковий та кількісний склад, перелік конкурсів та змагань та умови їх проведення.

Голова координаційної ради, заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна підбиваючи підсумки засідання зазначила, що робота в напрямку національно-патріотичного виховання молоді в бібліотеках району ведеться на належному рівні.
















За повідомленням відділу освіти,
сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації