back

Обрано Громадську раду при райдержадміністрації нової каденції

19 березня 2019

Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській районній державній адміністрації відбулися сьогодні, 19 березня, за участю заступника голови райдержадміністрації Світлани Тризни.

На початку зборів Світлана Тризна звернулася до представників громадськості та зазначила, що керівництво райдержадміністрації відкрите для пропозицій щодо налагодження діалогу влади та громадськості, висловила сподівання на спільну роботу задля пошуку рішень проблем, які турбують громаду та побажала конструктивної роботи у новому складі Громадської ради.

Відповідно до порядку денного головою установчих зборів одноголосно обрано Миколу Голіка, голову громадської організації «Ріпкинська місцева (районна) організація «Всеукраїнське фізкультурно- спортивного товариство «Колос» .

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації поінформувала присутніх про проведену роботу.

Також обрано склад Громадської ради при райдержадміністрації на 2019-2020 роки у кількості 7 представників від інститутів громадянського суспільства.

За пропозицією учасників зборів вирішено провести цього ж дня перше засідання, на якому обрані керівні органи Громадської ради. Одноголосним рішенням головою Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації на 2019-2020 роки обрано Марію Мазко, голову Ріпкинської районної молодіжної громадської організації "Співдружність і партнерство активної молоді". Заступником голови Громадської ради обрали Миколу Голіка, голову громадської організації «Ріпкинська місцева (районна) організація «Всеукраїнське фізкультурно- спортивного товариство «Колос», секретарем – Галину Білан, головного спеціаліста загального відділу, організаційної роботи та контролю апарату райдержадміністрації.

Крім того, на зборах визначено дату та час наступного засідання нового складу Громадської ради при райдержадміністрації — 5 квітня 2019 року о 14-30 год.

Довідково. Згідно Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996, рішення установчих зборів оформляється протоколом, на підставі якого орган виконавчої влади (райдержадміністрація) затверджує склад громадської ради.

 








 

 

 


Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації