back

У Ріпках запрацював оновлений ресторан "Полісся"

15 березня 2019

Символічно, що у день захисту прав споживачів у Ріпках сьогодні, 15 березня, відбулося урочисте відкриття реконструйованого та оновленого ресторану "Полісся" ТОВ "Кооп-Поліське".

До заходу долучилися виконуючий обов'язки голови РДА Олександр Андрушко, голова районної ради Роман Шупель, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, заступник голови правління Чернігівської облспоживспілки Наталія Савченко, голова правління Ріпкинської райспоживспілки Іван Кочубей та директор ресторану "Полісся" Лілія Каращук.

- Ця подія дуже значуща для району та селища. Кафе "Еклер", "Фірмова лавка" і наразі - сучасний ресторан - дуже значні інвестиції вкладені у розвиток сфери торговельно-виробничого обслуговування району, адже це і нові робочі місця, і задоволення потреб людей, і наповнення бюджету, - зазначив Олександр Андрушко та подякував правлінням Чернігівської облспоживспілки, Ріпкинської райспоживспілки, директору ресторану Лілії Каращук та кооператорам за такий сучасний заклад у Ріпках і побажав не зупинятись на досягнутому.

Раніше ресторан було закрито на реконструкцію і тепер він відкрився з новим інтер’єром.

Спільними зусиллями правлінь Чернігівської облспоживспілки та Ріпкинської райспоживспілки проведено капітальний ремонт закладу, повністю зроблена сучасна кухня, встановлене професійне кухонне обладнання, столи, витяжна система, система кондиціонування, банкетна зала тощо. Також тут є свій великий кондитерський цех та пекарня, де виготовляється натуральна продукція. Оформлення закладу виконано у сучасному стилі, що створює особливу затишну атмосферу для відпочинку як у колі сім’ї, так і з діловими партнерами та друзями. В закладі передбачено близько 120 місць для відвідувачів.

Наразі ремонтні роботи проводяться ще у двох додаткових банкетних залах.

Роботу оновленого ресторану забезпечуватимуть 50 працівників, наразі адміністрація набирає персонал, який проходитиме спеціалізоване навчання. Працівники забезпечуються соціальним пакетом згідно законодавства: щорічними відпустками, лікарняними, безкоштовним профнавчанням.


















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації