back

Працівники амбулаторії та ФАПів Ріпкинщини отримали медичні сумки з обладнанням

18 березня 2019

Добрянська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, Новояриловицький, Радульський та Сиберізький пункти здоров’я отримали нові комплекти медичного обладнання для покращення якості обслуговування громадян.

Вручив медикам комплекти медичного обладнання сьогодні, 18 березня, виконуючий обов'язки голови Ріпкинської районної державної адміністрації Олександр Андрушко разом із заступником голови районної державної адміністрації Світланою Тризною та головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Вірою Семендяй.

Все це закуплялося відповідно до переліку потреб для роботи у медичних пунктах. Загальна вартість медичного обладнання – 49950 гривень. Це кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Кожен комплект медичного призначення містить в собі джгут кровоспинний, ножиці тупокінцеві прямі, пінцет анатомічний загального призначення, піпетку, скальпель гострий середній, шпатель отоларингологічний, молоток неврологічний для визначення рефлексів, термометр медичний, стаканчик для прийому ліків, зонд шлунковий, ліхтарик, тонометри з різними манжетами для вимірювання тиску дітям та дорослим, отоскоп для діагностики захворювань вуха, горла, носа.

На сьогодні через електронну систему ProZorro комунальним некомерційним підприємством «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» проводяться відкриті торги по придбанню медичного обладнання для пунктів здоров’я на загальну суму 500 тисяч гривень.


























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації