back

Олександр Андрушко побував з робочим візитом у Добрянці

12 березня 2019

Виконуючий обов'язки голови Ріпкинської районної державної адміністрації Олександр Андрушко разом із заступником голови РДА Світланою Тризною відвідали Добрянку.

Вони поспілкувалися з добрянським селищним головою Михайлом Шабовтою-Самуйлічем та директором державного підприємства «Добрянське лісове господарство» Іваном Горохівським про нагальні проблемні питання.

Посадовці побували на державному підприємстві «Добрянське лісове господарство», яке займається не тільки виробництвом, а й утримує соціальну сферу - дитячий садочок "Сонечко", який відвідує 17 дітлахів. Варто зазначити, це єдиний дошкільний навчальний заклад, який перебуває на утриманні Державного агентства лісових ресурсів. ДП «Добрянське лісове господарство» опікується закладом та утримує його в належному стані. У закладі зроблено капітальний ремонт і переоснащення, встановлено нове сучасне кухонне обладнання, меблі, зручні екологічні ліжечка, облаштовано прилеглу територію. Щоранку маленьких добрянців зустрічають казкові скульптури, різьблені з дерева майстрами.

Також під час робочого візиту керівники відвідали Добрянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Добрянський ясла-сад № 1 «Івушка», де виховується 55 діточок. Вони оглянули матеріально-технічну базу закладів та поспілкувалися з очільниками щодо проблем.


























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації