back

Нарада з актуальних питань життєдіяльності району

12 березня 2019

В. о. голови райдержадміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 12 березня, провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ, організацій щодо актуальних питань життєдіяльності району, проблемних питань та можливих шляхів їх вирішення.

На нараді обговорили результати моніторингових досліджень проб вовка на сказ та моніторингу лабораторних досліджень по сільськогосподарських підприємствах, стан освоєння коштів субвенції розпорядниками бюджетних коштів, розглянули звернення, стосовно недотримання розкладу руху рейсового автобуса по маршруту Чернігів-Павлівка та пошук можливостей для здійснення рейсу руху автобуса «АТП-17444» по даному маршруту.

Також говорили про проведення роботи по оформленню документації технічних умов для початку робіт з водопостачання Ріпки-1, проведення робіт лише по прямих договорах ремонту регіональних доріг місцевого значення, затримку доставки квитанцій по електроенергії у села через неякісну роботу виїзних поштових відділень, організацію роботи для зручної передачі показників від населення, створення колцентру для звернень громадян з профільних питань, проведення монетизації субсидії різним категоріям громадян.

Зокрема, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Віра Семендяй поінформувала про значне скорочення рівня захворюваності на грип та ГРВІ, поновлення та дотримання графіків проведення медоглядів працівників підприємств, організацій району, співфінансування вартості туберкуліну сільськими/селищними радами.

На нараді озвучили питання дотримання вимог перевезення школярів та заборони перевезення сторонніх пасажирів шкільними автобусами, активізації проведення громадських робіт, робіт по посадці лісу та благоустрою населених пунктів безробітними, що перебувають на обліку в центрі зайнятості, організації заходу до дня пам’яті жертв Клубівської трагедії тощо.

За підсумками розгляду питань на нараді в.о. голови райдержадміністрації Олександр Андрушко надав ряд доручень та наголосив на наданні пропозицій щодо винесення питань на розгляд чергової сесії районної ради.










Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації