back

У Ріпках вітали жіноцтво з нагоди весняного свята краси і любові

07 березня 2019

Напередодні відзначення Міжнародного жіночого дня, сьогодні, 7 березня, у районному будинку культури найщирішими та найтеплішіми словами вітали жіноцтво Ріпкинщини.

Звертаючись до присутніх, виконуючий обов'язки голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко зазначив, що все найдорожче, що є у нашому житті – материнська любов, мудрість і підтримка, натхнення і кохання, родинний затишок і посмішка дитини – все пов’язане з жінкою.

- Ваш професіоналізм, енергія і наполегливість необхідні в усіх галузях людської діяльності, вам підвладні будь-які висоти. Тож ехай ваша доля буде сповнена тепла та любові, у домівках панують спокій та затишок, а усі починання увінчаються успіхом та перемогою, - наголосив Олександр Андрушко і вручив відзнаки Чернігівської ОДА та Почесні грамоти райдержадміністрації.

До привітань також долучились голова Ріпкинської районної ради Роман Шупель та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

Яскравим презентом до свята стали номери творчих і дитячих колективів Ріпок, які подарували приємні емоції та гарний настрій всім присутнім, створили справжню весняну атмосферу.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного жіночого дня Подяку голови Чернігівської обласної державної адміністрації оголошено:

ГРУЩАК Оксані Валеріївні, музичному керівнику Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок №2) «Колосок» Ріпкинської селищної ради;

МАРУЗІ Людмилі Миколаївні, головному спеціалісту відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ріпкинської районної державної адміністрації;

МАРИНЕНКО Оксані Михайлівні, завідуючій Ріпкинським комунальним дошкільним навчальним закладом (ясла-садок) «Веселка» Ріпкинської селищної ради.

Почесними грамотами районної державної адміністрації нагороджено:

за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня:

КУЗЬМЕНКО Ірину Григорівну, багатодітну матір чотирьох дітей;

ЛІСАКОНОВУ Світлану Михайлівну, багатодітну матір трьох дітей;

СУСЛО Ольгу Фадеївну, багатодітну матір восьми дітей;

за сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня:

ЛЯХ Тетяну Михайлівну, директора Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості.

за сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків, вагомі досягнення у справі розвитку творчих здібностей, виховання підростаючого покоління та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня:

КОВБАСУ Олену Миколаївну, методиста Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості;

за сумлінну працю, професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня:

РУБІС Марину Миколаївну, головного спеціаліста Ріпкинського відділу обслуговування громадян Ріпкинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України;

за багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров’я, професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня:

ШОВКОВУ Тетяну Василівну, завідувачку Буянківським фельдшерським пунктом.














































Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації