back

Зустріч в. о. голови райдержадміністрації Олександра Андрушка з матерями загиблих Героїв

05 березня 2019

Напередодні Міжнародного жіночого дня сьогодні, 5 березня, відбулася зустріч керівництва району з матерями воїнів-героїв Ріпкинщини, які загинули, захищаючи Україну в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України та матір'ю Героя Небесної Сотні Андрія Мовчана.

Матерів Дмитра Куриленка - Світлану Михайлівну, Дмитра Шелупця - Наталію Володимирівну, Романа Лося - Любов Миколаївну та Андрія Мовчана - Валентину Іванівну привітали виконуючий обов'язки голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко, заступник голови РДА Світлана Тризна та заступник голови районної ради Світлана Ткаченко.

– Кожній з вас довелося пережити тяжку трагедію. Але, принаймні, ви можете бути певні, що ми завжди будемо поруч, підтримаємо і допоможемо, – запевнив виконуючий обов'язки голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко.

- Нехай на ваших обличчях будуть посмішки, а в серцях - весна, - сказав він, дякуючи матерям за хлопців і за те, що їм стає сил бути опорою одна одній та побажав міцного здоров’я, міцності духу, довгих років життя, мирного неба і добра.

Керівники вручили жінкам квіти та подарунки.

Цього дня Олександр Андрушко разом із ріпкинським селищним головою Сергієм Гарусом відвідали вдома матір загиблого воїна-"афганця" Віталія Савенка Віру Костянтинівну.

Посадовці тепло привітали з прийдешнім святом Віру Костянтинівну, щиро побажали їй довгих років життя, здоров’я, турботи від рідних та поспілкувалися щодо матеріальних потреб та надання допомоги жінці.

Нагадаємо, що в районі діє Програма соціальної підтримки сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів та сімей загиблих учасників АТО, що проживають в районі.






























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації