back

Команда Ріпкинщини - у першій четвірці на змаганнях VII обласної зимової Спартакіади серед державних службовців

25 лютого 2019

У Чернігові на базі СДЮШОР з лижного спорту, де зростають олімпійці у суботу, 23 лютого, відбулися змагання VІI обласної зимової Спартакіади серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій, обласних структурних підрозділів органів центральної виконавчої влади та працівників органів місцевого самоврядування області, в тому числі ОТГ.

16 команд (з 14 районів, 1 команда Чернігівської ОДА та 1 збірна команда ОТГ) змагалися за першість у лижних перегонах, стрільбі та динамометрії.

Команда Ріпкинського району на чолі з заступником голови районної державної адміністрації Світланою Тризною блискуче здобула перемогу у змаганнях з динамометрії рук. Також, команда Ріпкинщини посіла сьоме місце зі стрільби та дев'яте - на лижних перегонах.

У загальному заліку Ріпкинський район здобув почесне четверте місце. Першість виборола команда Прилуцького району, друге – команда Чернігівської міської ради, третє – команда Новгород-Сіверського району.

У змаганнях брали участь багато відомих спортсменів серед них:

Андрій Дериземля – чемпіон Європи, призер Чемпіонатів світу та етапів Кубка світу, учасник Олімпійських ігор з біатлону;

Ніна Лемеш - чемпіон Європи, призер Чемпіонатів світу та етапів Кубка світу, учасник Олімпійських ігор з біатлону.

Дякуємо усім за участь у спартакіаді та посильний вклад у загальний результат нашого району!














За повідомленням відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації