back

Чергове засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

26 лютого 2019

У Ріпкинському районному центрі дитячої та юнацької творчості сьогодні, 26 лютого, відбулося чергове засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Відкрила засідання координаційної ради заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, яка наголосила, на тому, що державна політика в сфері національно-патріотичного виховання є пріоритетною та особливо актуальна в умовах сьогодення.

Роботу закладу в напрямку національно-патріотичного виховання молоді членам координаційної ради презентувала директор центру Тетяна Лях.

Вона повідомила, що традиційно у закладі проводяться виховні тижні у відповідності до певних історичних дат, державних та релігійних свят. Щороку заклад проводить районний захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Центр є активним учасником з підготовки та проведення районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Результатом змістовної та творчої роботи колективу в напрямку національно-патріотичного виховання є участь та перемоги вихованців центру в районних, обласних та Всеукраїнських виставках-конкурсах, фестивалях, змаганнях.

Голова координаційної ради, заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна підбиваючи підсумки засідання зазначила, що робота в напрямку національно-патріотичного виховання молоді в центрі дитячої та юнацької творчості ведеться на високому рівні.














Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації
за повідомленням відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту РДА