back

Олександр Андрушко взяв участь у конференції трудового колективу ДП «Добрянське лісове господарство»

15 лютого 2019

Про підсумки фінансово-господарської діяльності державного підприємства «Добрянське лісове господарство» та здобутки за 2018 рік говорили сьогодні, 15 лютого, на профспілковій конференції трудового колективу цього підприємства у Добрянці.

Участь у заході взяв виконуючий обов'язки голови Ріпкинської районної державної адміністрації Олександр Андрушко.

Він подякував працівникам за плідну роботу, вагомі здобутки в лісогосподарюванні, досягненні високих соціальних стандартів та внесок у розвиток державного підприємства.

Це одне з успішних підприємств не лише району, а й лідер лісової галузі Чернігівщини. ДП «Добрянське лісове господарство» за підсумками фінансово-господарсько діяльності 2018 року зайняло друге місце серед підприємств Чернігівського обласного управління лісового і мисливського господарства, середньомісячний розмір заробітної плати з розрахунку на одного штатного працівника у 2 рази більший за середньомісячний розмір заробітної плати по району. Середньооблікова чисельність штатних працівників — 300 осіб. Підприємство утримує дошкільний заклад, торговельний павільйон «Лісовичок», рекреаційний пункт «Березовий гай» на Голубих озерах, проводить екологічний тур «Подорож українським Поліссям». Лише торік воно сплатило податків понад 70,6 мільйона гривень.

Під час зустрічі з працівниками підприємства в.о. голови РДА Олександр Андрушко акцентував увагу на реформі децентралізації, медичній та освітній реформах.

— Вперше в історії України влада не тільки пообіцяла передати гроші на місця, а й виконала свою обіцянку. На сьогодні понад 50% бюджетних коштів автоматично поступають на місця і розподіляються місцевими бюджетами. Переваги реформи жителі об’єднаних громад вже оцінили. Це не тільки ремонт доріг та соціальних об’єктів, встановлення вуличного освітлення. У подальшому — це додаткові робочі місця та економічний розвиток, - зазначив Олександр Андрушко.














Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації
за інформацією ДП "Добрянське лісове господарство"