back

У Радулі громада зібралася на загальні збори

15 лютого 2019

Загальні збори громадян Радуля відбулися сьогодні, 15 лютого. Аби почути звіт голови селищної ради та відповісти на питання жителів, від РДА участь у зібранні взяла керівник апарту райдержадміністрації Тетяна Кухаренко, а також долучилися керівники закладів та установ району.

На початку заходу прозвітувала в.о. селищного голови Галина Руденкова, яка ознайомила усіх присутніх з проведеною виконкомом селищної ради роботою в 2018 році щодо виконання плану соціально-економічного розвитку на території, та окреслила план перспективи розвитку на 2019 рік.

Про зроблене в районі розповіла керівник апарту райдержадміністрації Тетяна Кухаренко. Вона озвучила хід реалізації реформ в Україні, які відбуваються в різних сферах життя. Зокрема, говорила про проведення децентралізації та створення ОТГ, реформування сфери медицини та освіти.

Керівники з району поінформували громаду про монетизацію субсидій, обмін посвідчень чорнобильцям категорій А і Б, про пенсійні новації, медичну реформу та протиепізоотичну ситуацію в районі. У ході спілкування із представниками влади жителі порушували чимало питань, найбільш хвилюючі з них - незручний графік руху автобусу на маршруті Радуль-Чернігів, посипання, розчишення та ремонт доріг, незадовільна робота відділення Укрпошти, швидка медична допомога не реагує на виклики.
















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації