back

Олександр Андрушко провів нараду з актуальних питань життєдіяльності району

12 лютого 2019

Про актуальні питання життєдіяльності району говорили сьогодні, 12 лютого, під час наради у в. о. голови райдержадміністрації Олександра Андрушка.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ доповіли про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

На нараді обговорили питання виконання державного та місцевого бюджетів району, стану надходження бюджетних платежів, виконання судових рішень по компенсації за пільгові перевезення, моніторингу лабораторних досліджень по сільськогосподарських підприємствах, виконання плану відстрілу лисиць для досліджень за результатами проведеної пероральної вакцінації дикої фауни, розгляду листа АТ "Укрпошта" про можливість утримання листонош сільськими та селищними радами, поточних ремонтів та оперативної ліквідації поривів водогону по селищу Ріпки, неякісної розчистки та посипки територіальних доріг, дотримання графіків руху рейсових автобусів ПРАТ "АТП-17444".

Також говорили про пенсійну реформу, перехід пенсіонерів на облуговування в банк та плани щодо створення у Ріпках сучасного сервісного центру пенсійного обслуговування громадян.

Зокрема, директор Ріпкинської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура повідомив про проведення низки зустрічей з роботодавцями району для забезпечення працівниками відповідних кваліфікаційних вимог, профорієнтаційних семінарів для учнів старших класів.

Про стан справ щодо відшкодування вартості за пільгові перевезення чорнобильців, обміну чорнобильських посвідчень, передачі реєстрів по монетизації субсидій доповів начальник управління соціального захисту населення Олексій Кульгейко.

На нараді озвучили питання відвідування сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, надання статусу дітям, що постраждали внаслідок воєнних конфліктів, експонування виставок з історії Державного Герба України та до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, підготовки заходів до Дня Героїв Небесної Сотні, рівня захворуваності в районі на грип та ГРВІ тощо.

За підсумками розгляду питань на нараді в.о. голови райдержадміністрації Олександр Андрушко надав ряд доручень.












Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації