back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

31 січня 2019

Виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 31 січня, провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники підрозділів поінформували про заходи, здійснені щодо забезпечення правопорядку в районі.

Начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев повідомив, що криміногенна ситуація в районі знаходиться під контролем співробітників відділення. Надзвичайних подій у районі за звітний період не відбулось. Триває підготовка до забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виборів Президента України та передвиборної агітації.

У плановому режимі працює новостворений Ріпкинський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Т.в.о. військового комісара Ріпкинського РТЦК та СП Олександр Іолкін поінформував про роботу підрозділу Збройних Сил щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом. Здійснюються заходи щодо планування ведення територіальної оброни.

За інформацією начальника Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолія Криси з початку року в районі відбулось п'ять пожеж житлових будівель. Три з них виникли через пошкоджене пічне опалення, одна - через необережне поводження з вогнем та одна - через виникнення короткого замикання електропроводки. Одна людина загинула в селі Вишневе.

У продовження наради Ярослав Бакун, начальник відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону, поінформував, що відділення працює в штатному режимі. Начальник підрозділу повідомив про стан водойм на території відповідальності. Кількість рибалок у прикордонній смузі знизилась через несприятливі погодні умови. На службу до відділення прийнято два військовослужбовці строкової служби.

На закінчення наради в.о. голови райдержадміністрації Олександр Андрушко закликав керівників правоохоронних органів та силових структур району брати активну участь у проведенні сходів громадян району. Також, керівник району рекомендував провести підготовчі заходи до організації весняного призову громадян на строкову військову службу, до паводкової ситуації та надав окремі доручення.










За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації