back

Світлана Тризна взяла участь в онлайн-нараді щодо створення ЦНАПів

25 січня 2019

Під головуванням директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександри Хомик за участі Регіонального координатора з напрямку покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми "ULEAD з Європою" Ольги Калініченко, представників районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування сьогодні, 25 січня відбулася нарада у режимі відеоконференцзв'язку щодо розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг та участі в 3 раунді відбору заявок органів місцевого самоврядування – кандидатів в учасники Програми «U-LEAD з Європою» зі створення/модернізації ЦНАП.

Ріпкинщину на нараді представляли заступник голови РДА Світлана Тризна, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, державні реєстратори та адміністратор ЦНАПу Ріпкинської селищної ради.

На початку заходу Олександра Хомик наголосила на тому, що питання розбудови мережі ЦНАП знаходяться на постійному контролі в облдержадміністрації та розповіла громадам про можливості Програми «U-LEAD з Європою».

Під час наради всі присутні змогли висловитись з питань розбудови мережі ЦНАПів, поставити питання, які виникають в процесі їх вирішення та отримати кваліфіковані відповіді. Також позитивним результатом наради стали наміри більшості громад, взяти участь у 3 раунді відбору заявок органів місцевого самоврядування – кандидатів в учасники Програми «U-LEAD з Європою» зі створення/модернізації ЦНАП.












Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації
за інформацією Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації