back

Про державну реєстрацію актів цивільного стану Ріпкинського району за ІV-й квартал 2018 року

18 січня 2019

Органами державної реєстрації актів цивільного стану Ріпкинського району у четвертому кварталі минулого року проведено реєстрацій: про народження – 16, з них 4 хлопчиків та 12 дівчат, про смерть - 172, про шлюб - 15, про розірвання шлюбу – 12. В тому числі проведено реєстрацій Ріпкинським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану: про народження – 4, про смерть – 37, про шлюб – 6, про розірвання шлюбу – 12. Проставлено 19 відміток про розірвання шлюбу в актових записах про шлюб.

Найпопулярніші імена дітей, які зареєстровані органами державної реєстрації актів цивільного стану: чоловічі — Матвій, жіночі - Дар'я. Також батьки надали і нетрадиційне ім'я своїй новонародженій дівчинці Даяна.

Наймолодшому нареченому виповнився 21 рік, наймолодшій нареченій - 20 років, найстаршою нареченою стала 61-річна жінка, наречений найстарший - 75-ти річний чоловік. Наймолодшій матері дитини виповнилось 19 років, найстаршій — 44 роки.

Повідомляємо, що Ріпкинський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану надає послуги для подружніх пар, які бажають відзначити ювілей весілля. У четвертому кварталі минулого року такою послогою скористалася сімейна пара, яка відзначила перлинове весілля — 30 років подружнього життя.

Тож, шановні жителі району, працівники Ріпкинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану чекають на вас, щоб подарувати спогади про ту мить коли вперше стали на весільний рушник та сказали один одному “Так”.


За повідомленням Ріпкинського районного
відділу державної реєстрації актів цивільного стану
Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області