back

Різдвяна благодійна акція «РІЗДВО РАЗОМ!» для сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

11 січня 2019

Ми прибули, господарю, до вашої хати,

Хочемо Вам, господарю, заколядувати!

Хай Ісус, мале дитя, благословить Ваше життя,

Щоб Ви в мирі проживали і біди не знали!

Саме з цією колядкою вчора, 10 січня, завітав в рамках Різдвяної благодійної акції «Різдво разом» до Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді священник храму ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» з м. Славутич, Київської області, отець Юрій Логаза.

На акцію священник завітав не з порожніми руками, а з подарунками – продуктовими пакетами для сімей, які опинились у складних життєвих обставинах від благодійного фонду «Карітас Київ».

Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому світі. Ми, українці, завжди очікуємо його приходу. Це свято приносить нам тепло і радість у кожну родину.

З вітальним словом до сімей, які опинились у складних життєвих обставинах звернулися священник, отець Юрій, заступник голови Ріпкинської районної державної адміністрації, Світлана Тризна та директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Леся Сидоренко, які побажали, щоб це чарівне свято наповнило життя всіх присутніх світлом, теплом, радістю і благополуччям, побажали миру, добра, любові, сімейного затишку.

В рамках Різдвяної благодійної акції «Різдво разом» 26 сімей, які перебувають на обліку центру як такі, що опинились у складних життєвих обставинах, отримали подарунки – продуктові пакети від благодійного фонду «Карітас Київ», які привіз отець Юрій.

Світлана Тризна, заступник голови районної державної адміністрації, подякувала священнику за цікаве святкове дійство. Леся Сидоренко, директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловила вдячність отцю Юрію та благодійному фонду «Карітас Київ» за підтримку сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та надію на подальшу плідну співпрацю.

Фахівцями Центру з сім’ями, які взяли участь в акції, проведено індивідуальні профілактичні бесіди з питань належного виконання батьківських обов’язків та безпеки дітей під час зимових канікул, вручено їм буклети «Відповідальне батьківство – щасливе дитинство».














За повідомленням Ріпкинського районного центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді