back

Рятувальники Ріпкинщини отримали сучасні захисні шоломи

29 грудня 2018

У приміщенні Ріпкинського районного відділу Управління ДСНС України в Чернігівській області сьогодні, 29 грудня, відбулася церемонія вручення 12 пожежних шоломів рятувальникам Ріпкинщини.

Захисні засоби придбані з місцевого матеріального резерву на виконання Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту та пожежної безпеки Ріпкинського району на 2016-2020 роки.

Захід пройшов за участю в.о. голови Ріпкинської районної державної адміністрації Олександра Андрушка та начальника відділу з питань житлово-комунального господарства та цивільного захисту РДА Віктора Кравця.

Олександр Андрушко звертаючись до особового складу зазначив, що для оперативного реагування на всі надзвичайні події та ситуації рятувальники, в першу чергу, повинні бути забезпечені сучасним аварійно-рятувальним обладнанням. Тому районним бюджетом на 2019 рік передбачено виділити Ріпкинському районному відділу Управління ДСНС України в Чернігівській області 92 тисячі гривень на покращення матеріально-технічного забезпечення. В.о. голови райдержадміністрації побажав, щоб якомога менше траплялося у нашому районі надзвичайних ситуацій та в урочистій атмосфері вручив пожежні шоломи особовому складу.

Від імені особового складу начальник Ріпкинського районного відділу Управління ДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса подякував за нове спорядження та зазначив, що оновлення матеріально-технічної бази значно підвищить боєздатність та безпеку пожежно-рятувальних підрозділів та сприятиме ефективному виконанню завдань за призначенням.














Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації