back

Привітали дітей пільгових категорій

03 січня 2019

Традиційною стала вітальна новорічна акція для дітей із сімей учасників АТО, дітей із багатодітних сімей та сімей внутрішньо переміщених осіб.

Саме новорічно-різдвяних свят з нетерпінням чекають діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

Адже кожен з нас очікує на маленьке диво.

Ці свята є особливими і для дорослих, які проявляють найбільшу турботу про дітлахів.

Тож заступник голови Ріпкинської районної державної адміністрації Світлана Тризна разом з директором Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лесею Сидоренко та головним спеціалістом відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Антоніною Мохнач завітали зі Святим Миколаєм до дітей учасників АТО, дітей із багатодітних сімей та сімей внутрішньо переміщених осіб Ріпкинщини, привітали з Новим роком та Різдвом Христовим та подарували солодощі.













Також у Ріпкинському районному Центрі дитячої та юнацької творчості 3 січня відбулося новорічне свято для дітей учасників АТО. На початку присутніх привітала заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, яка подякувала захисникам за їх служіння на благо українського народу та збереження суверенітету нашої країни. Вона побажала дітлахам міцного здоров’я, успіхів у навчанні і, звісно, здійснення найзаповітніших мрій.

Вихованці Центру подарували учасникам свята цікаву новорічну виставу. Казкові герої роздавали подарунки, разом з дітками співали, танцювали брали участь у конкурсах та водили хороводи під ялинкою-красунею.














За повідомленням Ріпкинського районного
центру соціальних служб для сім’ї,
дітей та молоді