back

Засідання громадської ради при РДА

21 грудня 2018

Останнє в цьому році засідання громадської ради при райдержадміністрації відбулося сьогодні, 21 грудня.

Вела збори голова громадської ради Римма Олексенко.

До роботи громадської ради долучилася заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна. Вона подякувала громадським активістам за роботу, закликала більш активно працювати в наступному році та зазначила, що на сесії затверджено районну програму соціальної підтримки учасників Операції Об'єднаних сил, учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій на території інших держав у Ріпкинському районі на 2019 — 2020 роки, реалізація якої сприятиме медичній та соціальній адаптації, психологічній реабілітації, професійній підготовці та перепідготовці відповідно учасників Операції Об'єднаних сил, АТО та учасників бойових дій на території інших держав.

Також оголошено конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з районного бюджету у 2019 році. Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Згідно порядку денного на засіданні розглянули пропозиції до орієнтовного плану проведення Ріпкинською районною державною адміністрацією консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики на 2019 рік.

На зборах громадські активісти також делегували трьох кандидатів до ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при РДА.










Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації