back

Свято першокласників у Ріпкинській школі мистецтв

19 грудня 2018

Напередодні Дня Святого Миколая вже традиційно в Ріпкинській школі мистецтв відбулося улюблене свято для першокласників - посвята в юні музиканти та хореографи під назвою «Дебют».

В цьому навчальному році дружню родину Ріпкинської школи мистецтв поповнили ще 38 юних вихованців, які опановують гру на різноманітних музичних інструментах та роблять перші кроки в хореографії.

Свято пройшло в піднесеному, мажорному настрої.

Концертні номери супроводжувалися театралізованим дійством за участю казкових персонажів, де учні-початківці взяли участь в іграх та продемонстрували свої музичні здібності, набуті знання з музичної грамоти та сольфеджіо.

Кращі ж маленькі вихованці отримали можливість вперше виступити на сцені, подарувавши гарний настрій усім присутнім.

Для першокласників, що тільки починають творчу стежину, виступили доросліші учні школи, які вже не перший рік крокують по казковій країні з назвою "музика».

Зі словами вітань до присутніх звернувся директор школи Михайло Сусло та бажав дітям успіхів, наснаги і відмінних оцінок.

Вітали першокласників також і викладачі та батьки.

Всі юні музиканти музиканти та хореографи отримали пам'ятні медалі і солодощі від Святого Миколая.

Свято скінчилося, а попереду довгі, і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики, де добрими і надійними супутниками дітям стануть вчителі і батьки. Колектив Ріпкинської школи мистецтв бажає першокласникам любити музику, розуміти її зміст, "дружити" з композиторами, вивчати їхню творчість. Нехай завжди лунає навколо радісний дитячий сміх, звучить чарівна музика та зростають юні таланти Ріпкинщини.
























За повідомлення Ріпкинської школи мистецтв