back

Святий Миколай завітав до дітей Ріпкинщини

18 грудня 2018

День Святого Миколая завжди овіяний радістю і теплом, особливо на його прихід чекають дітлахи, бо він приносить їм солодощі та подарунки.

Вже традиційно напередодні свята завітав Святий Миколай до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Такі діти з усього району зібралися сьогодні, 18 грудня, у Ріпкинському районному центрі дитячої та юнацької творчості.

Також на свято завітали їх опікуни, піклувальники та прийомні батьки.

- Це свято вчить нас вірити в дива, навчає милосердю, доброті та чуйності, любові до ближніх. Ми, дорослі, намагаємося наслідувати добрі та праведні вчинки Святого Миколая, бути своєрідним його помічниками, щоб не тільки в такі особливі дні, як сьогодні, а кожен день, кожна дитина відчула любов та опіку. Нехай цей день рясніє щирими дитячими посмішками, радістю, адже, вважається, що саме в цей день здійснюються найпотаємніші ваші мрії і задуми, - зазначив виконуючий обов'язки голови Ріпкинської районної державної адміністрації Олександр Андрушко, звертаючись до усіх присутніх з вітальними словами та щиро побажав малечі міцного здоров’я, щасливої долі і успіхів у навчанні, лише позитивних емоцій у житті.

Від районної влади всі дітлахи отримали солодкі подарунки.

Вихованці Ріпкинського районного центру дитячої та юнацької творчості подарували учасникам заходу яскравий святковий концерт та цікаву театралізовану програму.
















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації