back

У Ріпках відбулися районні спортивні змагання "Веселі старти"

12 грудня 2018

Позмагатися в спритності, швидкості та просто відпочити юні спортсмени Ріпкинщини зібралися сьогодні, 12 грудня, у Ріпкинській гімназії імені Софії Русової на фізкультурно-оздоровчому заході "Веселі старти".

Відкрили змагання заступник голови РДА Світлана Тризна, директор обласного центру фізичного здоровя населення "Спорт для всіх" Ігор Ліфар та його заступник, головний суддя змагань Ігор Саченко.

- Приємно, що на спортивні змагання з кожним роком збирається все більше охочих позмагатися та показати свої можливості, - зазначила заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, вітаючи присутніх, та побажала учасникам змагань цікавої, емоційної боротьби та ніколи не зупинятися на досягнутому.

Команди учасників з Великозліївської, Вербицької, Добрянської, Замглайської, Любецької, Новояриловицької, Тарасошевченківської загальноосвітніх шкіл, Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та Ріпкинської гімназії змагалися у цікавих спортивно-розважальних конкурсах.

Переможцями «Веселих стартів» стали учні Ріпкинської гімназії імені Софії Русової, на другому місці - учні Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, третє місце посіли учні Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Усі учасники нагороджені призами, медалями та дипломами від відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Ріпкинської райдержадміністрації, ЧОЦФЗН "Спорт для всіх".






























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації