back

Визначено перевізника на внутрішньорайонних автобусних маршрутах

29 листопада 2018

Під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Андрушка сьогодні, 29 листопада, відбулося засідання конкурсного комітету при районній державній адміністрації з визначення пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Ріпкинського району (внутрішньорайонні маршрути).

Засідання відбулося за участі представників районної державної адміністрації, державних установ, представників громадськості, які мають відношення до транспортної галузі.

На початку роботи голова конкурсного комітету поінформував присутніх про проведену організатором роботу, маршрути, на які оголошено конкурс та інформацію про перевізника - претендента.

За словами Олександра Андрушка, на всі об’єкти конкурсу заявки подав один претендент - перевізник – ПАТ «Ріпкинське АТП 17444». Претендент - перевізник на кожен об’єкт конкурсу подав по два пакети документів, фахівці перевірили достовірність наданої інформації. Конверти відкрили під час засідання.

Після процедури відкриття конвертів та розгляду інформації про претендента - перевізника встановлено, що підстави для недопущення його до участі в конкурсі відсутні.

Під час засідання члени конкурсного комітету заслухали претендента – перевізника та мали змогу поставити відповідні запитання.

Тож за після голосування встановлено наступні результати:
















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації
за інформацією відділу економічного розвитку,
торгівлі та інфраструктури