back

Ріпкинському районному управлінню Держпродспоживслужби вручили нове сучасне обладнання для дезінфекції

30 листопада 2018

Робота з покращення матеріально-технічної бази підрозділів, що забезпечують захист життя і здоров'я жителів Ріпкинщини триває. Значну роль в оновленні спорядження, необхідного для ефективного виконання завдань відіграють органи влади.

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 30 листопада, вручив начальнику Ріпкинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Дадашу Дадашеву нове обладнання для проведення дезінфекції.

Це - термомеханічний генератор гарячого туману ТЕРМО-35 Супер, дію і ефективність якого днями працівники випробують на практиці, та бензиновий генератор "Werk" для забезпечення резервним джерелом електричного струму.

- Завдяки тісній співпраці та спільним зусиллям матеріально-технічне забезпечення Ріпкинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області поповнюється сучасним обладнанням, - зазначив голова РДА Борис Мелашенко, передаючи нове обладнання. Він подякував усім працівникам служби за їх нелегку роботу та побажав й надалі сумлінно виконувати професійний обов’язок аби епізоотична ситуація в районі була контрольованою та стабільною.

Обладнання придбано за кошти районного бюджету в рамках реалізації Цільової соціальної програми захисту тваринництва Ріпкинського району від карантинних інфекційних захворювань на 2018-2020 роки.

ТЕРМО-35 Супер - сучасний апарат, який можна використовувати у будь-яких приміщеннях для більш ефективного, швидкого проведення дезінфекції з мінімальними зусиллями. Він має дуже широкий спектр застосування - дезінфекція та дезінсекція: тваринницьких приміщень, птахофабрик, зерноскладів, овочесховищ, промислових об’єктів, транспорту, учбових закладів, лікарень, житлових приміщень.

Генератор гарячого туману дозволяє за короткий час якісно обробити велику площу - за 1 годину - понад 4 тис.м2. Мікрочастинки дезрозчину у вигляді туману проникають у важкодоступні місця та 10 год утримуються в повітрі, що забезпечує ефективну обробку.


















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації