back

До річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року Наталія Могильна з Ріпкинщини отримала відзнаку ОДА

30 листопада 2018

27 років тому українці беззаперечно підтвердили прагнення жити в незалежній власній державі. Доленосне й безповоротне рішення українців було остаточно засвідчене результатами Всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 року.

Чернігівщина також однозначно підтримала самостійність України — за неї під час референдуму висловилися майже 94 % жителів області, які брали участь у голосуванні.

Напередодні історичної дати сьогодні, 30 листопада, в облдержадміністрації відзначили громадських активістів Чернігівщини.

Серед нагороджених і заступник директора з навчально-виховної роботи Ріпкинської гімназії імені Софії Русової Ріпкинської районної ради Чернігівської області - МОГИЛЬНА Наталія Михайлівна.  За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року їй оголошшено Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено.

— На жаль, здобуту незалежність нам постійно треба відстоювати та доводити. 2014 рік дав розуміння, що країна єдина та сильна попри все.  Приємно бачити, що для більшості Україна — це не просто набір літер, це — серце, це — душа. Дякую всім і кожному за щоденну клопітку роботу, результати якої не забаряться. Зокрема вдячна освітянам, які навчили дітей (наше майбутнє) співати не просто гімн держави, а гімн Батьківщини, — зауважила заступник керівника апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха.

 











 

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації