back

Всі підрозділи працюють в умовах правового режиму воєнного стану - Борис Мелашенко

28 листопада 2018

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 28 листопада, провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі, звертаючи особливу увагу на функціонування підрозділів в умовах правового режиму воєнного стану.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Зокрема, Юрій Іванішев, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області, повідомив про мирну акцію біля пункту пропуску «Нові Яриловичі», організовану громадськими організаціями, які виступають проти норм законодавства по розмитненню автотранспорту, придбаного за кордоном. Під час акції перекрито основну магістраль на під’їзді до державного кордону, чим створено перешкоди пересуванню іншим транспортним засобам. Співробітники поліції вжили заходів щодо підтримки громадського порядку. Наразі перешкод для вільного пересування автотранспорту немає.

Т.в.о. військового комісара Ріпкинського районного військового комісаріату Олександр Іолкін поінформував про роботу військкомату в режимі повної готовності. Зокрема, проводиться уточнення облікових даних військовозобов’язаних оперативного резерву першої черги. Також, здійснюються заходи по призову громадян на строкову військову службу. Наразі призвано 9 громадян.

Про переведення особового складу Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області на посилений режим несення служби доповів начальник підрозділу Анатолій Криса. Також, він поінформував, що 26 листопада житель с. Олександрівка 1953 р.н. загинув під час пожежі в житловому будинку через несправність пічного обладнання.

В свою чергу голова райдержадміністрації Борис Мелашенко подякував особовому складу відділу ДСНС за зразкове виконання завдання під час проведення мирної акції на пункті пропуску «Нові Яриловичі».

Олександр Сайко, начальник відділу прикордонної служби «Добрянка», поінформував, що на даний час в умовах підготовки до запровадження правового режиму воєнного стану підрозділ працює в посиленому режимі несення служби. Проводиться демаркація державного кордону. Начальник детально повідомив про проблеми з доукомплектуванням підрозділу військовослужбовцями.

На закінчення наради голова райдержадміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення її учасникам та наголосив на важливості виконання поставлених завдань.










За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації