back

На Ріпкинщині до кінця року кошти субвенції будуть освоєні

27 листопада 2018

Під головуванням директора Департаменту економічного розвитку Олександри Хомик сьогодні, 27 листопада, відбулася онлайн-нарада для представників ОТГ та райдержадміністрацій області.

Тема обговорення - освоєння коштів Державного фонду регіонального розвитку та інших субвенцій з державного бюджету ОТГ та райдержадміністраціями.

Від Ріпкинського району участь у заході взяла начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури РДА Ольга Манжула.

До слова, для освоєння коштів ДФРР та інших субвенцій з державного бюджету залишилося близько місяця.

Наразі в Ріпкинському районі використано коштів субвенції з державного бюджету 2017 року 2477,5 тисячі гривень, що становить 92% всіх отриманих коштів, субвенції 2018 року – 283,8 тисячі гривень, що становить 68% всіх призначень коштів.

Невикористані залишки субвенції – 371 тисяча гривень будуть освоєні розпорядниками коштів Ріпкинщини в першій декаді грудня 2018 року.

На Чернігівщині є райони та об’єднані територіальні громади, які використали наявні кошти або знаходяться на фінішній прямій. Однак, є й ті, які не змогли вкластися в раніше визначені терміни.

Під час наради Олександра Хомик наголосила, що наразі невідомо чи будуть субвенції перехідними, тож в інтересах громад завершити всі роботи вчасно. Також вона зазначила, що облдержадміністрація у межах своєї компетенції сприятиме вирішенню проблемних питань.










За інформацією відділу економічного розвитку,
торгівлі та інфраструктури РДА,
Чернігівської обласної державної адміністрації