back

Ветерана спорту Івана Лук'яненка привітали з ювілеєм

26 листопада 2018

Заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Віра Семендяй та голова районної організації ФСТ «Колос» Микола Голік сьогодні, 26 листопада, щиро привітали із 65-річчям від дня народження шановану в районі людину, лікаря загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», ветерана спорту з шахів та шашок, активіста та оптиміста Івана Івановича Лук'яненка.

- Такі люди як ви, заслуговують на повагу, бо не зважаючи на життєві випробування, ви віддані своїй справі, не втрачаєте оптимізму та ще й заряджаєте позитивом оточуючих. На прикладі вашої спортивної майстерності виховане не одне покоління молоді. Тож бажаємо й надалі тримати активну життєву позицію та здобути ще не одну перемогу, - зазначила заступник голови РДА Світлана Тризна та вручила відзнаку районної державної адміністрації.

Іван Іванович - неодноразовий призер та переможець районних змагань з шашок та шахів, призер обласних змагань з шашок, учасник Чемпіонату України з шахів серед ветеранів, активний учасник фізкультурно-спортивного руху в районі.

Гості побажали ювіляру міцного здоров’я, натхнення, невичерпної життєвої енергії, родинного затишку та подякували за внесок у розвиток спорту Ріпок та Ріпкинщини.

За вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури та спорту в районі та з нагоди 65-річчя від Дня народження Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ЛУК’ЯНЕНКА Івана Івановича, лікаря загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ріпкинської районної ради Чернігівської області, ветерана спорту.












Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації