back

П'ята річниця початку Революції Гідності

21 листопада 2018

Шановні жителі Ріпкинщини!

Сьогодні разом з усією країною район відзначає листопада День Гідності та Свободи.

Саме в цей день п'ять років тому на Майдані в Києві перші кілька сотень громадян висловили мирний протест діям тодішньої влади. Тепер 21 листопада відзначається як свято вільних українців.

Відзначаючи п'яту річницю початку масових акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, ми вшановуємо громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів та європейського вибору нашої держави.

Революція Гідності стала ще одним доказом споконвічного прагнення українського народу до свободи і незалежності.

Гідність, Єдність і Свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя та змінили хід української історії.

Ми віддаємо шану Героям Небесної Сотні, тих героїв, котрі поклали свої життя за гідне та вільне життя української нації, тих, котрі нині захищають нашу свободу і незалежність на Сході України. Усіх тих, хто не тільки силами, а й втраченим життям продемонстрував своє бажання жити у вільній, демократичній, суверенній, європейській державі!

Я бажаю у цей день усім нам віри та сили духу, патріотизму, спільної мети та успішних реалізацій усіх цілей, здійснення мрій! Нехай в Україні настане мир, пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому, в кожній українській родині панує спокій та радість!

Слава Україні!

Слава її Героям!


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО