back

Голова РДА зустрівся з офіцером групи цивільно-військового співробітництва "Волноваха"

04 жовтня 2018

Голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 4 жовтня, зустрівся з офіцером групи цивільно-військового співробітництва "Волноваха", капітаном Владиславом Тичиною.

За інформацією на сторінці у Facebook, основною діяльністю групи цивільно-військового співробітництва “Волноваха” є координація та взаємодія з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими об’єднаннями, організаціями та громадянами у районах дислокації військових частин та підрозділів Збройних Сил України з метою формування позитивної громадської думки і забезпечення сприятливих умов для виконання Збройними Силами України покладених на них завдань та функцій шляхом надання допомоги цивільному населенню у вирішенні проблемних питань життєдіяльності з використанням військових та невійськових сил та засобів.

Від імені групи цивільно-військового співробітництва "Волноваха" Владислав Тичина вручив керівництву подяки за активну громадську позицію, самовіданність та жертовність українському народові, плідну співпрацю зі Збройними Силами України, безпосередню участь та особистий внесок в організацію надання гуманітарної допомоги цивільному населенню та додаткових засобів забезпечення військовим підрозділам в зоні проведення Операції Об'єднаних Сил на території Волноваського району Донецької області.

Нагадаємо, що у квітні цього року голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко та його перший заступник Олександр Андрушко з робочим візитом побували у Волноваському районі Донецької області. Крім надання гуманітарної допомоги з Ріпкинщини Волноваському району, очільник РДА Борис Мелашенко підписав Меморандум про співпрацю між Волноваською райдержадміністрацією, Волноваською районною радою та Ріпкинською райдержадміністрацією. Метою цього Меморандуму є погодження основних принципів та механізмів співробітництва райдержадміністрацій у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, туризму та торгівельно-економічної співпраці.







 


Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації