back

Обласний національно-патріотичний захід «Я-патріот» визначив переможців

28 вересня 2018

Четвертий рік поспіль на базі військової частини в селищі Гончарівське проходить обласний національно-патріотичний захід «Я — патріот».

Цьогоріч близько 200 юнаків з усіх куточків Чернігівщини протягом трьох днів не на словах, а на власному досвіді відчули, що таке «армійські будні»: проживали у казармах, проходили теоретичні та практичні навчання із військової та тактичної підготовки, брали участь у спортивних змаганнях - бігали на дистанціях 100 та 1000 метрів, змагалися у метанні ручних гранат, стрільбі з автомату та підтягуванні на перекладині. Ще й переглядали історичні фільми.

Вишкіл проходив з 25 по 28 вересня. Учасників заходу вітали заступник голови ОДА Наталія Романова та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш.

За підсумками змагань визначили переможців. Команда Ріпкинського району посіла третє місце. У складі команди - Артур Береговий та Валерій Коленіченко – учні Ріпкинської ЗОШ I-III ступенів №2, Денис Летошко та Владислав Аношенко – учні Великозліївської ЗОШ I-III ступенів, Максим Ничипоренко та Максим Грищенко – учні Олешнянської ЗОШ I-III ступенів.

В командному заліку І місце виборола команда Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, друге місце - у команди Борзнянського району.

Учасники з Ріпкинщини посіли друге командне місце в бігу на 1000 метрів та слали третіми в стрільбі з автомату.

Летошко Денис з результатом 53 метри блискуче переміг в метанні гранати.

Переможців та володарів призових місць відзначено нагородами.

















За інформацією відділу освіти, сім’ї, молоді
та спорту райдержадміністрації