back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

26 вересня 2018

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 26 вересня, провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі. У роботі наради взяли участь перший заступник голови РДА Олександр Андрушко та керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко. Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку.

Начальник Ріпкинського ВП Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев звітував про роботу відділення протягом тижня, зокрема, про дотримання правопорядку під час святкування 95-річчя заснування району та 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з Ріпкинщини. Керівник підрозділу поліції повідомив також про підготовку до проведення заходів щодо забезпечення правопорядку під час свята «Золота осінь» в смт Любеч, футбольного матчу в смт Добрянка у період 29-30 вересня.

На окремих аспектах діяльності зупинилась начальник Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури Анастасія Симоненко, яка поінформувала про заходи, що вживаються відділенням стосовно дотримання законності.

Начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса повідомив, що протягом тижня підрозділ здійснював гасіння пожежі на торф’яниках поблизу смт Замглай. На даний час ситуація в цьому регіоні стабілізувалась. Анатолій Криса наголосив на проблемі в районі стосовно інвентаризації протирадіаційних укриттів, робота виконана на 40%. Деякі сільські та селищні ради не ідуть на співпрацю з цього питання.

Про стан на прикордонні повідомили заступник начальника оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації в населеному пункті Добрянка оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління Сергій Хомчак та начальник відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону Ярослав Бакун. Так, протягом тижня особовим складом підрозділів складено 3 адміністративні протоколи за порушення правил виходу на воду та перебування у прикордонній смузі, попереджено провокаційні дії.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі рекомендації та доручення.








За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації