back

Вітання голови райдержадміністрації з Днем Державного Прапора України, Днем незалежності України та 100-річчям відродження української державності

23 серпня 2018

Шановні жителі Ріпкинщини!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

День незалежності та День Державного Прапора – це визначні дати для кожної держави. У 2018 році Україна відзначає 27-му річницю незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

Впродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Саме це спонукало їх в усі часи боротися за незалежність. На початку XX століття, в часи Української революції 1917-1921 років, 22 січня 1918 року українці змогли відродити державність, а 24 серпня 1991 року Актом проголошення незалежності України вона була відновлена. Нині, в умовах агресії з боку Росії, Україна продовжує відстоювати власну свободу та цілісність держави.

27 років тому для України розпочався відлік нової історії, нової епохи життя нашого народу. Поступово, крок за кроком наша країна закріпила демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, досягла економічного й культурного зростання, стала на шлях до європейського майбутнього.

Україна в усі часи була європейською державою, є і завжди буде самодостатнім суб’єктом міжнародних відносин, посідаючи гідне місце у цивілізованому світі, твердо йдучи шляхом, який обрав і відстояв Український народ.

Наша молода держава щораз стає кращою та набуває іміджу демократичної країни, здатної на зміни та європейський розвиток.

Вірю в перемогу наших захисників над зовнішнім ворогом, які захищають територіальну цілісність України, міцно тримаючи у руках Державний жовто-блакитний Стяг. Знаю, що це випробування тільки зміцнить віру й козацький дух нашого народу.

Бажаю кожній родині щастя, добробуту, благополуччя! А всім нам мирного неба над головою!


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО

Назад