back

Визначено кращий пришкільний табір району

21 серпня 2018

Підсумки роботи пришкільних таборів району у поточному році підбила вчора, 20 серпня, на своєму засіданні районна комісія з проведення огляду-конкурсу на кращий дитячий заклад відпочинку району.

Відповідно Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» та на виконання районної програми оздоровлення та відпочинку дітей Ріпкинського району на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням четвертої сесії районної ради сьомого скликання від 22 квітня 2016 року, райдержадміністрацією запроваджено щорічне проведення огляду-конкурсу на кращий дитячий заклад відпочинку району.

Заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна зазначила, що цей конкурс проводиться з метою підвищення рівня якості надання послуг у сфері відпочинку дітей, покращення матеріально-технічної бази закладів відпочинку району, визначення та відзначення переможців серед кращих дитячих закладів відпочинку району. Розпорядженням голови районної державної адміністрації від 31 травня 2018 року № 749 «Про огляд-конкурс на кращий дитячий заклад відпочинку району» затверджено Положення про порядок проведення огляду-конкурсу на кращий дитячий заклад відпочинку району.

Провідний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту РДА Марина Пономаренко повідомила присутнім, що з 15 пришкільних таборів, які працювали у районі з 29 травня по 15 червня 2018 року, на участь у конкурсі подали документи 4 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей: "Веселка" Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, "Ромашка" Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів, "Усмішка" Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та "Галактика" Новояриловицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Комісія ретельно вивчила подані на розгляд матеріали діяльності таборів та простою більшістю голосів присутніх визначила переможців конкурсу.

За результатами конкурсу І місце посів пришкільниий табір «Веселка» Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цей заклад братиме участь в обласному етапі огляду-конкурсу на кращий заклад оздоровлення та відпочинку області.

На ІІ місці - пришкільниий табір «Галактика» Новояриловицької ЗОШ І-ІІІ ступенів і III місце зайняли пришкільні табори «Усмішка» Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та «Ромашка» Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів.












За повідомленням відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації